maanantai 2. joulukuuta 2013

Ensimmäinen adventti

Eilinen päivä kului joulumyyjäisissä, ja illalla tehtiin lisää tuotteita myyntiin.
Kerittiin me vähän joulutorttuja tekemään ja lapset oli päivällä tehnyt myös pipareita. Oli ihana tulla kotiin kun lapset huusi "yllätyyyys!" ja pöydällä oli lautasella vasta leivottuja pipareita :) Äidin murut <3
Juomana ei ollut glögiä vaan Oriflamen Botanical Infusion juomajauhetta sekoitettuna kuumaan veteen. Näitä on kaksi vaihtoehtoa rentouttava ja virkistävä. Rentouttavasta tulee ihana seesteinen olo ja sopii hyvin iltajuomaksi. Siinä on mm. kamomillaa ja inkivääriä. Itse otan rentouttavaa juomaa n. puoltoista tuntia ennen nukkumaan menoa, niin nukahdan melkein heti kun pääsen sänkyyn. Sopii hyvin myös glogiin sekoitettuna. 

Virkistävää juon aamuisin ja laitan siihen muutaman lusikallisen kaakaota :) Nää juomajauheet on siitä kivoja, kun niitä voi tuunailla ite. Jotkut tykkää laittaa vähän hunajaa tai sekoittaa kahviin. Virkistävässä on ginsengiä ja guaranaa sekä appelsiiniuutetta. Tulee mukava pirtsakka maku tosta appelsiinista. :) Ja mikä parasta, nämä on 100% luonnollisia. Oon niin rakastunut näihin. Ennen join paljon kokista ja energia juomia. Vaihdoin näihin. Paljon parempi olo! :)


Ihanaa viikon alkua kaikille!
Jenna

1 kommentti:

  1. Ihanaa. ♥ En ookaan kuullu noista juomajauheista... hmm... ;)

    VastaaPoista