torstai 15. marraskuuta 2012

Joulukoristeita

Joulu lähestyy, ihanaa <3 Tänään kuvailin joulukoristeitani, uusia ja vanhoja. Lisää tulee ostettua joka vuosi ja vanhoistakaan ei voi luopua kun mieli tuppaa vaihtumaan joka vuosi. Tänä vuonna meidän jouluun kuuluu punainen, vaaleanpunainen ja turkoosi. Olen aatellut että joka huoneessa ois erilainen teema. Lastenhuoneessa ois paljon kaikkea ihanaa ja söpöä, kuten nalleja, tonttuja ikkunoissa, punaista ja vihreää. Lastenhuoneessa on vähän retrompi sisustus kun muualla kodissamme joten sellainen wanhan ajan joulu lapsenmielisine koristeineen sopii sinne kun nenä päähän :) Mulla on sellaisia vanhoja jouluisia pöytäliinoja ym. mitkä on mun lapsuudesta. Niissä tais olla nalleja :)

Makuuhuoneessa on aikas värikästä. Siellä on tätä punainen-turkoosi-vaalenpunainen-teemaa eniten. Keittiössä ja olohuoneessa on maalaisjoulun tunnelmaa perinteisesti punavalkosena. Ripaus vaaleanpunaista joukossa ;) Tässä teille maistiaisia:


Askartelin erilaisista pahvilaatikoista paketteja jouluasetelmiin. 
Tuo ihana lahjapaperi on tiimarista. Mulla on myös hyllypaperina tuota. Tykkään :)

Muffini koristeet on IKEAsta.
 
  
Meillä oli noita joulupukki kynttilöitä mun lapsuudessa ja olkipukkeja myös. Ikeasta ostin noita pahvisia tonttuja. Saa ihanasti maalaisjoulun tunnelmaa kaupunki kotiinkin.
Seuraavaksi vois tehdä vähän lisää jouluisia asetelmia. Pororeki odottaakin laatikossa hyllylle pääsyä.
 -Jenna

2 kommenttia: